Transportlöpning

Om du gillar att springa mycket är transportlöpning perfekt för att både vara tidseffektiv men även miljövänlig. Du sparar också pengar om du väljer att låta bilen stå och springer istället. Dock är det inte alltid som det fungerar att springa. För att fortfarande hålla kostnaderna nere och värna om miljön är en elbil ett bra alternativ. För att du ska kunna ladda din elbil billigt är en egen laddbox eller laddstolpe att föredra. Om du vill kunna ladda din elbil smart ska du gå in på https://tibber.com/se/ och läsa mer. På https://tibber.com/se/ kan du läsa om det ovanliga elbolaget som hjälper dig att ladda smart, spara pengar och bidra till en bättre värld. Du kan via en app styra laddningen av din elbil, vilket är väldigt smidigt och praktiskt. Allt detta kan du läsa om på https://tibber.com/se/.

Många fördelar med transportlöpning

Transportlöpning är bra ur flera perspektiv. Du slår helt enkelt flera flugor i en smäll när du transportspringer. Om du har en familj kan ni förhoppningsvis även klara er med en elbil för att hålla nere kostnaderna och belasta miljön minimalt. Att springa när du ska till eller från en plats är dessutom trevligt och ett litet äventyr. Men för att löpningen ska bli trivsam när du ska från en plats till en annan finns det några bra tips.

Springa till och från jobbet

Det vanligaste är att springa antingen till eller från jobbet. En del väljer att springa båda vägarna. I en fullspäckad vardag är transportlöpning perfekt för att få till träningen. För att du ska lyckas med att transportspringa är planering a och o. Planera in vilka dagar som du ska springa och vad du behöver ta med dig. Om du ska springa till jobbet är det bra att veta var du ska duscha. Om det inte finns en dusch på jobbet kanske det finns någon träningsanläggning i närheten där du skulle kunna duscha. Ska du springa på morgonen är det en god idé att packa din löparryggsäck på kvällen. Då minskar du risken för stress. Det är även bra att planera vilken väg som du ska springa. Om du bor i en trafikerad stad är det bra att göra på förhand för att undvika väldigt trafikerade vägar.

Hitta en bra löparryggsäck

När du ska springa och ta med dig grejer behöver du investera i en bra löparryggsäck för att löpningen ska bli angenäm. Prova olika modeller tills du hittar en som sitter bra på dig och gör löpningen optimal fast du har med dig saker.

Planera dina måltider efter löpningen

Oavsett om du ska springa på morgonen eller på kvällen är det bra att tänka på mat. Om du ska springa på morgonen måste du planera för när och var du ska äta frukost. Om du gör det innan du springer kanske du behöver ha med dig något som du kan äta efter att du har sprungit. Ifall du springer efter jobbet kan det vara bra att ha med dig ett mellanmål för att du ska orka prestera på löppasset. Du kanske kan ha nötter, knäckebröd och andra saker på jobbet som du kan äta innan eller efter löpningen.